Autonøgler/Bilnøgler i Slagelse

- Få en kopi af din bilnøgle

 Autonøgle Slagelse Autonøgle

Hos Låsesmeden Arne & Odsherred Låseteknik forhandler vi et bredt udvalg af forskellige former for autonøgler. Uanset hvilken bil du kører og uanset model, har vi autonøglen, der passer til dig og din bil. Vi har over 25 års erfaring inden for låsesmedsbranchen, og hos os er kvalitet og konkurrencedygtige priser de vigtigste nøgleord, hvilket også afspejles i vores udvalg af autonøgler.

Skal du have lavet nye kopier af din bilnøgle, så der også er et eksemplar til børnene eller andre, der indimellem har glæde af at låne din bil, klarer vi også nemt dette. Er uheldet ude, og har du mistet samtlige eksemplarer af dine bilnøgler, kan vi desuden sørge for at du får et nyt sæt ved hjælp af programmering i startspærresystemet.

 

Forskellige former for autonøgler

På markedet findes der forskellige former for autonøgler, så der er en type til enhver smag. Disse forhandler vi hos Låsesmeden Arne & Odsherred Låseteknik:

  • Den klassiske bilnøgle
  • Autonøgle med klapnøgle
  • Autonøgle med fjernbetjening
  • Autonøgle med startspærre
  • Kreditkortnøgle
  • Fjernbetjening

 

En smart kombination

De fuldautomatiserede autonøgler bliver mere og mere populære, da de er brugervenlige, moderne og smarte. Hvis du ikke kan vænne dig til tanken om en nøgle helt uden det traditionelle metalstykke, der sættes i låsen og drejes, men samtidig gerne vil prøve kræfter med fjernbetjeningsfunktionen, har du desuden mulighed for at kombinere disse. Således får du en nøgle med både klapfunktion og fjernbetjening.

 

Du ringer – Vi kommer

Der er garanti på det udførte arbejde, og så bestemmer du, om vi skal komme til dig, eller om du vil komme ind på vores værksted I Tølløse – efter aftalt tid & pris.

Garanti på alt låsearbejde gennem -  DLF Dansk Låsesmedeforening -  Låsesmedeforeningen

 

Kontakt os, hvis du vil vide mere

Er du interesseret i at høre nærmere om vores udvalg af autonøgler eller låseservice, kan du kontakte Låsesmeden Arne & Odsherred Låseteknik på 40 98 52 33 & 27 525 525 eller sende en mail til arne@vodstrup.dk. Vi har primært kunder fra og omkring Kalundborg, Korsør, Ringsted, Slagelse og Sorø - men udfører gerne opgaver i hele Danmark.

Abus - Logo
Mul-T-Lock - Logo
Dansk Låsesmede Forening - Logo
Garanti for sikkerhed ansvar og fagkundskab
Ruko - Logo
| Cookiepolitik
Top