RUKOLÅSE I SLAGELSE & OMEGN

Ruko - Højt kvalitet til en god pris

Autoriseret Ruko-forhandler og installatør

Vi sigter altid efter at løse enhver opgave med den absolut højeste kvalitet for øje og her er Rukolåse en uvurderlig samarbejdspartner. Ruko har siden 1930 arbejdet hårdt for at cementere deres position som de førende på markedet, for låse og tilhørende sikringsprodukter- og ydelser og dækker langt de fleste låsemæssige behov.

Her i virksomheden er vi autoriserede til at arbejde med både Ruko, Gege, Dorma og Medeco, og sætter pris på at have muligheder at vælge i mellem. Vi ser dog igen og igen at valget falder på Rukolåse, på grund af deres pletfrie ry blandt kunderne og deres sans for kvalitetsprodukter.

Med en lås fra Ruko kan man altid vide sig sikker på at man får et produkt, på forkant med markedets udvikling og med en ekseptionel lang levetid. Rukos produkter er designet til at modstå vind og vejr og det aflæses tydeligt på deres funktion mange, mange år ud i fremtiden.

KONTAKT OS OG HØR MERE OM RUKO LÅSE

Her hos låsesmeden Arne har det lige siden opstarten i Slagelse i 2003 været vores første prioritet at have tilfredse kunder i blandt andet Korsør, Sorø, Kalundborg, Ringsted, Dianalund og vores sans for kvalitet kombineret med Rukolåses ufejlbare produkter, tillader os at få netop det.

Skulle du have nogle former for spørgsmål om Rukolåse eller nogen anden type låse, så er du hjerteligt velkommen til at kontakte os. Vi sætter en ære i at give ærlig information om alt fra den mindste reparation, til de største installationsopgaver. Så fang os endelig på telefon 40 98 52 33 eller en mail til en snak om jeres behov! Ønsker du den bedste tyverisikring af dit hjem, kan vi også hjælpe med at opsætte overvågning eller en alarm.

Kontakt os

Har du et spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os gennem nedenstende kontaktformular. Har du brug for døgnvagten, bedes du at ringe til
GET AN APPOINTMENT

Hvorfor du burde vælge Odsherred Låseteknik

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Mere end 20 års erfaring
Mere end 20 års erfaring
Mere end 20 års erfaring
Mere end 20 års erfaring

SKAL VI RINGE DIG OP?

Har du brug for et tilbud, eller ønsker du at høre mere om vores låseprodukter, så udfyld formularen med dit navn og telefonnummer, og vi vil ringe dig op snarest muligt.